persoonlijke effectiviteit training
Persoonlijke effectiviteit Corporate Academy Rijksuniversiteit Groningen.
De training is bedoeld voor alle medewerkers van de universiteit die op een praktische, ervaringsgerichte manier willen leren over zichzelf, over anderen, over communicatie en interactie. De training persoonlijke effectiviteit is een ontdekkingsreis. Je ontwikkelt een breder en dieper beeld van jezelf en leert om te gaan met mensen die echt anders zijn dan jij. Je doorbreekt patronen en leert hoe je je doelen kunt realiseren. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden waarmee je lastige situaties kunt aangaan en leer je innerlijke dilemmas en spanningen te hanteren. Daarbij zijn dit soort vragen van belang.: Wat is de invloed van mijn gedrag op anderen? Welk effect heeft mijn omgeving op mij? Hoe reageer ik op mijn omgeving? Wat gebeurt er als ik mijn gedrag aanpas? De training bestaat uit twee blokken van twee dagen. We stellen de inhoud van de training samen op basis van de persoonlijke intakegesprekken met alle deelnemers.
beerschot-simons.nl
Training Persoonlijke effectiviteit IMK Opleidingen.
Voor wie is de training Persoonlijke effectiviteit? Medewerkers in ondersteunende en uitvoerende functies die hun sociale vaardigheden willen versterken, meer assertief op het werk willen zijn, persoonlijke effectiviteit verbeteren en daarmee het effect op hun omgeving willen verbeteren. Als je leiding geeft adviseren, wij jou de training Persoonlijke effectiviteit voor managers.
https://keyboost.nl/google/online-marketing-bureau/
Training Persoonlijke Effectiviteit Schoevers Deeltijd.
Persoonlijke doelen stellen. Bepalen van je eigen koers. Concrete acties formuleren en uitvoeren. Je effectiviteit vergroten. Doelen bereiken door positief beïnvloeden. Samenwerken: geven en nemen. Omgaan met emoties van jezelf en de ander. Omgaan met weerstand en conflicten. Effectief nee zeggen. Feedback geven en ontvangen. Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat 'Persoonlijke' Effectiviteit.
vind-een-coach.be
Persoonlijke effectiviteit en impact voor trainees - Zoek een cursus - SRA.
Ik ben in staat om.: Mijn werk beter af te stemmen op mijn individuele interesses en hierdoor meer effectiviteit en resultaat in mijn werk te realiseren. Te sturen op professionele ontwikkeling en hierdoor het maximale uit mezelf en anderen te halen. Bas de Rooi. Bas de Rooi is vaardigheidstrainer bij SRA. Je inhoudelijke kennis is de afgelopen jaren toegenomen. Maar hoe blijf je tijdens je ontwikkeling dingen doen waar je écht goed in bent? En hoe houd je grip op je eigen werk? Als startbekwame accountant wordt straks veel van je gevraagd én geëist. Hoe zorg je ervoor dat je de dingen blijft doen waar je energie van krijgt als accountant? En hoe zeg je 'nee' tegen werk dat niet bijdraagt aan jouw ontwikkeling? Belangrijk vragen die gaan over zelfsturing, 'drijfveren' en keuzes maken. Stel als trainee effectieve doelen voor jezelf, maar straks ook voor je team! Tijdens deze training leer je hoe je je eigen werk én dat van je team afstemt op individuele doelen en interesses.
persoonlijke effectiviteit training
GITP Inzicht in talent Persoonlijke effectiviteit intensief.
Persoonlijke effectiviteit intensief. Leer effectiever te functioneren door jouw persoonlijke kracht te versterken. Voel je dat je meer te bieden hebt dan je nu laat zien? Deze training Persoonlijke effectiviteit biedt een intensief leertraject voor versterking van je persoonlijke kracht.
persoonlijke effectiviteit training
Training Persoonlijke effectiviteit ROVC Technische Opleidingen.
Meer Toon subsubnavigatie. Bekijk het overzicht 0. Sluiten Jouw favorieten. Je hebt nog geen trainingen, cursussen of opleidingen bewaard. Training vanaf 2 dagen Persoonlijke effectiviteit. Praktijk staat centraal. Docenten uit de praktijk. Te volgen op locaties door heel Nederland. Inschrijven Offerte aanvragen.
klantvriendelijkheid
Cursussen Trainingen Persoonlijke Effectiviteit - Springest.
Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt. Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.
Training Persoonlijke Effectiviteit YEARTH Academy.
We bieden deze training ook in een 2-daagse variant en een 4 maanden traject aan. Bekijk Persoonlijke Effectiviteit in 2 dagen en Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden. Iets voor jou. De training Persoonlijke Effectiviteit is bestemd voor eenieder die bewust en helder wil communiceren naar collegas en doelgericht te werk wil gaan.
Persoonlijke effectiviteit Online training cursus NHA.
Van een cursus Office 365 tot Positieve Psychologie, er zijn tal van cursussen die jouw capaciteit kunnen vergroten, waardoor jij het uiterste uit jouw privéleven en carrière kunt halen. Werken aan jouw persoonlijke effectiviteit kan zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd vlak.

Contacteer ons

beste bureaustoel voor je rug ergonomische stoelen managementcursus management trainingen persoonlijke effectiviteit training trainingen management training persoonlijke effectiviteit cursus training persoonlijke effectiviteit